Presentation/Presentació/Presentación

Hi!

My name is Sergio. I’m linguist, translator and blogger. Sometimes also teacher of Spanish, Catalan and Japanese languages teacher. It´s my personal page, where you can find my C.V. and information about me.


Hola!

Em dic Sergi! Soc lingüista, traductor, blogger i a vegades, també, professor de castellà per estrangers, català i japonès. Aquesta és la meva pàgina personal on podràs trobar tota la informació que et pugui interessar sobre mi. Aquesta és la meva pàgina personal on trobaràs tota la informació acadèmica i professional.


¡Hola!

¡Me llamo Sergio! Soy lingüista, traductor, blogger y profesor de ELE, catalán y japonés. Estás visitando mi página académica y profesional. Por lo tanto, podrás encontrar toda la información que te interese sobre mi perfil. Así que, ¡adelante!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s